Despre noi

Fiind o familie tânără, stabilită în Germania, avem acasă părinți, bunici, prieteni cu care ne dorim să menținem o legătură cât mai strânsă. Ceea ce ar însemna să-i vizităm cât mai des posibil, să le trimitem cadouri ocazional și să primim de acasă ceea ce nu putem cumpăra noi aici.
De fiecare dată când ajungeam să planificăm călătoria acasă sau să trimitem ceva, înțelegeam că este foarte complicat să găsești transportul potrivit. Unele opțiuni sunt prea costisitoare, altele nu sunt de încredere.


Respectiv, ne-am gândit să venim cu o soluție la această problemă, creând o platformă unde orice persoană care se află în Europa poate găsi un transportator de încredere, care prestează servicii de calitate și cu tarife corecte.


Ne-am zis că ar fi minunat, ca înainte de a alege un transportator să avem șansa de a vedea ce spun alți clienți despre serviciile prestate de acesta.
Totodată, am observat că zilnic o mulțime de oameni pleacă sau vin de acasă cu mașina personală și ar putea lua cu ei câțiva pasageri sau câteva colete, întorcându-și o parte din banii cheltuiți la drum. Ne-am gândit că ar fi minunat să le oferim și lor un instrument ușor de utilizat prin care să-și găsească potențialii clienți.
Astfel, am ajuns să creăm platforma Transport-Conect, prin care ne propunem să facem legătura intre transportatori și noi, clienții.


Vă dorim o experiență plăcută cu Transport-Conect!